mandag 15. november 2010

NHO Telemark uke 46

NHO Telemark har et betydelig program også i uke 46.

Styreleder Johan Straand deltar på NHOs representantskapsmøte den 16. november og kontaktmøte med regionstyreledere og landsforeningsstyrelederne den 15. november.

Bedriftsbesøk med KRFs fraksjonsgruppe på Stortinget holdes hos Norcem i Brevik mandag den 15. Både frabrikksjef David Verdu, Norcem, og direktør Thor Oscar Bolstad ved Herøya industri- og næringspark holder foredrag om omstillingene og utfordringene for industrien i Grenland. Besøket avsluttes med gruvebesøk.

Det gjennomføres møte i Partnerskap for Folkehelse midtveis i uka. Hovedtema er Folkehelserapporten: Veien til god helse for alle. Nikolai Boye deltar.

Lørdag var NHO Telemark ved Kerstin Laue dommer for den  forskningsbaserte kreative oppgaven i First lego league som gikk av stabelen i Skien. Årets tema var helse, og det var imponerende hvor mange kreative løsninger lagene hadde på aktuelle problemstillinger. Vinnerlagets løsning var en mobil datastyrt tablettdispenser for de eldre, en genial løsning.

Det gjennomføres møte på Rjukan for å forberede neste års lokal yrkesmesse mandag den 15. november.

Sentralt er NHO Servicepartner i full gang med Prosjekt Arena, en innføring av nye systemløsninger for NHO-fellesskapet. Bakgrunnen for prosjektet er å innføre mer moderne og brukervennlige IT-løsninger. Akkurat nå fokuseres det på ny CRM-løsning (kunderelasjonshåndtering). Bente Bråthen er ansvarlig for å implementere løsningene lokalt .

Tirsdag og onsdag er det Lean konferanse Oslo i regi av Lean forum Norge.  Dette er en konferanse hvor de beste innen effektivisering av produksjonen i privat og offentlig sektor vil bli presentert. Vår egen president Kristin Skogen Lund bidrar sammen med blant annet næringsminister Trond Giske. Arild Ljådal sitter i styret for Lean Forum Norge.
 
Torsdag: Styremøte Nasjonalt senter for etter og videreutdanning (NEVU) i Stavern og  HMS-opplæring 1.linjeledere  på Kafe K i Porsgrunn.
 
Arbeidsgiverservice ved Helene Naper gjennomfører denne uken en rekke forhandlingsmøter. Ellers er uken belagt med befaring av eventuelle nye lokaler, kontormøte og  planlegging av HMS-opplæring for 1.linjeledere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar