mandag 1. november 2010

NHO Telemark uke 44

NHO Telemark har et travelt program i uke 44.

Forrige uke
Torsdag i forrige uke startet rekrutteringen til #Global future 2 opp. Medlemsbedriftene kan også melde på medarbeidere med utenlandsk bakgrunn som de ønsker å videreutvikle. Prosjektleder er Kerstin Laue.

Torsdagens HMS-kurs ble gjennomført med fornøyde deltakere. Nytt kurs er satt opp den 8. desember.

Et forum for Telemark/Kina er nå etablert. Neste skritt er å utarbeide en prosjektskisse.

Denne uka
Konferanser
Arild Ljådal deltar på NHO Reiselivs landskonferanse på Gardermoen mandag og tirsdag. Tirsdag og onsdag deltar Bente Bråthen på konferansen Framtidens byer 2010.

Møter
Førstkommende tirsdag er det møte i den nye valgkomiteen til Vekst i Grenland etter omorganiseringen. Onsdag og torsdag er det møter i Telemark fylkeskommunes styringsgrupper for ny nærings- og reiselivsplan. Møtene blir holdt på Brattrein hotell, Notodden. Tirsdag er det også møte i arbeidsgruppa for HMS-dagen 2011, som arrangeres 10. februar.

Torsdag er det møte hos Vekst i Grenland om CSI (Center of Sustainable Industry). Fredag er det møter med ledelsen i Norward og på fylkeshuset om mulige nye lokaler til NHO Telemark.

... og ellers
Vår advokat Helene Naper deltar også denne uken på flere forhandlingsmøter knyttet til personalsaker hos medlemsbedriftene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar